Centrifugaalpompen en drukverhogingsgroepen

Centrifugaalpompen en drukverhogingsgroepen

Aubia VMA

RVS meercellige centrifugaalpomp ontworpen voor het oppompen van zuiver water. Compact de VMA is geschikt voor verschillende doeleinden. Ideaal voor de waterbevoorrading van huizen, landbouwbedrijven, ondernemingen, tuinen, irrigatie of drukverhoging in kleine gebouwen. Pomplichaam, waaiers en motoras uit roestvrijstaal.

Pomp met variateur "ITP"

VMA pompen zijn beschikbaar met frequentieregelaar op het pomplichaal voor werking op een constante druk. Geleverd met druksensor 4-20 MA.
RS485 aansluiting voor werking met bijkomende pompen (tot max 8 pompen samen).

Lowara E-SV

RVS meercellige pompen voor het oppompen van zuiver water. Gamma tot 160 m3/u. Beschikbaar in AISI 304 of 316 voor agressief water. De E-SV pompen zijn geschikt voor huishoudelijke of commercieel : watervoorziening van landbouwbedrijven of industiees, overdurk van gebouwen, irrigatie van sporttereinen, industriële toupassing... De E-SV pompen kunnen met een "Hydrovar" frequentiesturing op de motor.

Drukverhogingsgroepen

De VMA en VMA/2 Speedcontrol drugsverhogingsgroepen zijn 1 tot 2 VMA pompen met frequenstiesturing, verticaal ketel, collectoren in RVS en toebehoren. De group is samengebouwd op een frame, klaar voor plaatsing. De drukverhogingsgroep VMA passen ideaal aan bij drukverhoging ban huisen, KMO's, kleine gebouwen en irrigaties.

Wij kunnen ook op aanvraag speciaal drukverhogingsgroepen maken met LOWARA ES-V pompen voor commerciële, gebouwen, industriële gebruike...

Pressbox

Compacte drukverhogingsgroep ingebouwd in een wachttank. Laat toe om de waterdruk te verhogen in woningen waar de druk en/of het debiet onvoldoende zijn. Geleverd met een onderwaterpomp in roestvrijstaal dit maak het installatie zeer geluidsarm. De Pressbox zijn beschikbaar met een gewoone elektronische besturing (pumpcontrol) of met een freguentie omvormer "Archimede", voor een constante druk en energiebesparing.

Het geheels is ontworp door "Aubia".