Dompelpompen

Dompelpompen en drainbox

Aubia beschik over een grote gamma dompelpompens voor verschillende drainage applicaties : voor kelders, zwembaden, tanken of gewoon voor waterafvoer.

Zuiverwater gamma

Aubia stelt een groote keuze van zuiverwater pompen voor beschikbaar met of zonder volotter. De pompen zijn uitgerust mat gewone vlotter of met een verticale floter (Doc3 of Mizar 30 AV), deze laat de mogelijkheid om de de pomp in klijne putten te plaatsen.

Vuilwater Gamme

Er zijn verschillende modellen beschikbaar o.a. pompen met "Vortex" waaiers of met snijwaaier. Aubia beschikt over een zeer groote voorraad die ommidellijke beschikbaar, en tot 70 m3/u.

Pompen voor werven

Onze bedrijf bied de gamma PONSTAR van KOSHIN aan, het zijn draagbare professionele pompen. Het zijn voor speciale applicaties met grote debieten. Aubia deeld ook het merk FLYGT, die zeer bekend zijn in de dompelpompen sektor.

Drainbox

Aubia ontwikkeld een volledige gamma van kleine en groote drainage geheel. De "Mini Drainbox" is een kleine drainage geheel die gereedsklaar is voor een huishoudelijk gebruik. Het is voor het verpompen van afvalwater vanuit lavabo's, douches, wasmachines, afwasbakken, waterverzachters...

Het gamma "Drainbox" is meer geschikt voor grondplaatsing en voor de drainage van vuilwater van één of meerdere gebouwen. Deze gamma bestaat in verschillende versies met 1 of 2 pompen van groot capaciteit. Onze stations zijn voorgebouwd en gemakelijk te gebruiken.

Link naar de cataloog: