Filters zwembad

Filters zwembad

Aubia beschikt over een grote stock patroonfilters en zandfilters van goede kwaliteit die geschikt zijn voor verschillende types zwembaden of andere toepassingen.

Patroonfilters STA-RITE

De patroonfilter POSI-CLEAR van STA-RITE heeft een uitstekende kwaliteit van filtratie (20 microns), neemt weinig plaats in beslag en heeft een grote filtratie oppervlakte (filter in stervorm). Geen Backwash, dus geen water en energieverlies (i.v.m. warm water). Een ideale oplossing voor binnenzwembaden of weinig belicht waarvoor reiniging niet vaak nodig is. De filter POSI-FLO is voorzien voor zwembaden tot 150 m³. De "Posi-ring" sluitring voor een snelle en gemakkelijke reiniging.

Zandfilters

Het aanbod van filters met zand is heel uitgebreid. Het zand werd intussen vervangen door media-filter (20 microns) die efficiënter is dan zand en die een langere levensduur garandeert. De filters zijn eenvoudig te gebruiken, van zodra de filter is verstopt (verhoging van de druk) wordt een reiniging van zand (media-filter) in werking gezet door de backwash gevolgd door een spoeling, met behulp van een 6-wegskraan. In enkele minuten is de filter gereinigd en terug gebruiksklaar. 

Verschillende uitvoeringen of modellen zijn opgenomen in het gamma van Aubia. Elk model is uitgerust met een 6-wegskraan in Top Mount (boven de filter) of Side Mount (op de zijkant van de filter).
De filter van Waterco Thermoplastique of exotuf zijn Top Mount filters met thermovorm. Perfect geschikt voor kleine of middelgrote zwembaden. Die type filters zijn door deze bouwwijze aan een zeer concurrerende prijzen.
Filters Waterco Micron met glasvezel versterkte tank zijn van hoogstaande kwaliteit met 5 jaar waarborg op de tank, geschikt voor middelgrote en grote zwembaden. Ze zijn beschikbaar met de Side Mount of met de Top Mount wegskranen.
De Pentair Triton (Side Mount) of tagelus (Top Mount) met glasvezel versterkte tank (5 jaar waarborg) is uitgerust met de zuigkorf ''Clearpro'' die de filtratie bevordert.

Link naar de cataloog: