Ketels

Ketels

Onze ketels of expansievat zijn essentiële element van een pompe of hydrophoor installaties. Zijn bedoeling is om de druk te behouden in u installatie met behulp van de luchtdruk. Aubia bied een volledige gamma ketels aan van 2L tot 1.000L en onmiddelijk beschikbaar.

CIMM — VAREM

De "CIMM" en "VAREM" ketels ze rusten kleine 'Aubia' drukverhogingsgroepen en hydrofoorgroepen. Het zijn ketels in gelakt staal met uitwisselbare balg (behalve Floravem).

AMTROL Well-X-Troll

De "Amtrol Well-X-TROLL" zijn stalen met membraan drukketels verdeeld door Aubia. Hun binnenste schelp in PE en zijn membraan voorkomt alle contact tussen water en de ketel. De Well-X-Troll zijn beschouws als de beste ketels op het mark, ze zijn waardborg 5 jaar en zijn made in USA. Ze zijn speciaal aangegeven voor goboren putten, irrigaties installaties, overdruk... Onze gamma ga van 17 L tot en met 450 liters. Bedrijfsdruk maximum 10 bar.

WellMate

De WellMate "WM" ketels zijn in glasvezel versterkte kunstof met uitwisselbare balg of 'Aircell'. Integendeel van de andere ketels, het lucht staat in het balg (Aircell), en dit om alle tracties te vermeiden en vool een langerlevensduur. Ze zijn zeel lichte ketels, dus zeer gamakkelijk om te plaatsen. De gamma gaat van 60 liters t.e.m. 1000 L, Bedrijfsdruk van max 8,5 bar (10 bar voor de modellen van 600 tot 1000L). De WellMate "WM" ketels zijn waarborg 5 jaar.

WellMate heeft ook ketels zonder balg (modellen HP), met automatische luchtejector. Deze systeem maak een water beluchting et verminderd in sommige gevallen de geur in het water vanuit het put. Een gamma van 110 tot 450 L, met bedrijfsdruk van maximum 5 bar.

Link naar de cataloog: