Onderwaterpompen voor regenwater

Aubia sub en sub rain gamma

Aubia SUB

Onderwaterpompen in roestvrijstaal ontworpen voor het oppompen van zuiver water vanuit putten, bronnen, ketels... Zeer stevige constructie mette een uitstekende weerstand tegen abrasief met een hoge redement.
Beschikbaar een voet met zuiaansluiting voor de modellen SUB 40 & 60  

Aubia SUB RAIN

Roestvrijstaal onderwaterpompen met voet en zij-aansluiting, ontworpen voor het oppompen van zuiver ater venuit regenwatertanken. Stevige constructie en een grote bestandigheid tegen abrasief en een hoge rendementen. De zij-aansluiting is voorzien om een flexibele zuigkit te plaatsen om het zuiverste woter op te pompen vanuit het citerne.

Aubia SUB et Aubia SUB RAIN sets

Applicatie

Waterbevoorrading van huizen, tuinen, KMO's... vanaf regenwatertanken. Geschikt voor zuiver, nuit-agressief water. Enkel vertikale plaatsing. 

Constructie

Meertrapse onderwaterpomp 4’’ tot 6’’ geleverd met 20 m onderwaterkabel. Ingebouwde condensator en thermische beveiliging met automatische herwapening op éénfasige pompen. Pomphuis, voet, waaiers, handvat uit roesvrijstaal AISI 304. As uit roestvrijstaal AISI 420B. Leiwielen uit versterkte glasvezel Noryl. Oliebad (niet toxisch) motor, dubbele "lip seal" dichting + mecanische dichting uit keramiek/koolstof. Bijkomende aslager op zuigkant voor een langere levensduur en betere bestandigheid (vermindert vibraties...).

Met Electronische besturing

Met het behulp van de electronische besuring PCDSK of "Archimede", bij waterafname start de pomp automatisch, bij het sluiten van de kranen stopt de pomp. Ingebouwde droogloopveveiliging. De "Archimede" regel automatisch de snelheid van de pomp om een ideaale druk te krijgen. De constante druk heeft als bedoeling minder energie te verbruiken van de pomp.

Avec réservoir

Fonctionnement classique avec différentiel de pression. Pompe livrée avec réservoir vertical, flexible 80cm, coffret de protection Vigilec Zero Sensor et sonde de pression. idéal pour entreprises agricoles, entreprises...

Met ketel

Laat met een tradisionele drukschakelaar werken. De pomp is geleverd met een verticaal ketel, een flexible, een beschermingskoffer Vigilec en druksonde. Deze configuratie is ideaal voor boerderijen, paardepisten, bedrijven...

Link naar de cataloog: