Programmatoren

Programmateurs Hunter

De programmatoren laten u toe de beregeningsinstallaties te automatiseren. Geen beregeningsproblemen meer, dit wordt geregeld door de HUNTER programmatoren. HUNTER beschikt over een compleet gamma, aangepast voor tuinen, parken, sportterreinen of gecentraliseerd beheer voor golfbaan. Eenvoudig te gebruiken en te programmeren met talloze mogelijkheden met een grote flexibiliteit. De PRO-C en I-CORE kunnen mee evalueren dankzij de modules die het aantal beregeningsstations kan verhogen. 

Met de nieuwe programmatoren van "HydraWise" word het programmeren totaal anders dankzij de WiFi-connectiviteit ! Dit geeft aan de gebruiker toegang via het internet aan hun programmatoren, met een aanzicht en analyse van de beregening. U kan de cyclus van de beregening starten, stoppen en wijzigen op het moment die u zelf wenst. In aanvulling van de twee klassieke sensoren van Hunter, kunt u de programmator met een lokaal weerstation regelen die u toelaat om water te besparen. Met de Hydrawise kunnen installateurs op afstand de programmatoren van hun klanten beheren of de installatie controleren.

Accessoires zijn voorzien voor een nog nauwkeuriger gebruik (die u toelaat om water te bezuinigen), zoals sondes die de beregening stoppen in geval van regen, kleine regenstations of de "Solar Sync" die de vochtigheid (ET) berekend en de beregening beheert in functie van de weersomstandigheden. Met de afstandsbediening "Roam" kan u de beregening op afstand beheren (in werking stellen van 1 station of een volledige cyclus), vergemakkelijkt het werk voor de gebruiker en geen tijdverlies meer voor de installateur. 

Link naar de cataloog: