Pumpcontrols en besturingskasten

Gamme Aubia Pumpcontrols & besturingskasten

Pumpcontrol

Een 'pumpcontrol' is een elektronische apparaat die dient op het starten en stoppen van pompen. Wanneer men een kraan open doet start de pomp automatisch et bij het sluiten van de kraan stopt na een kleine tijdstip. De pomp werkt zoals een hydrophoorgroep maar zonder water voorraad en met een einddruk die overeenkomt met de maximale druk van de pomp. Alle pumpcontrol "Aubia" hebben een ingebouwde droogloopbeveiliging.

Pumpcontrol PC 02

Haakse uitvoering 1’’, manometer, reset knop, startdruk 1,4 bar niet regelbaar.

Pumpcontrol PC DSK  

In-lijn uitvoering 1’’, manometer, reset knop, besturings LED-lapjes. Regelbaren startdruk van 1,5 bar tot 2,5 bar. Met automatische reset (4 pogingen) met lekdetectie voor een betere bescherming van de pomp (in geval van een leek of teveel herstart van de pomp, zet het apparaat de pomp ommiddelijk in bescherming).

Variator

Elektronische regelaar voor automatische werking van pompen op constante druk. De pomp start bij waterafname en de snelheid werd geregeld in functie van het echte water gebruik. Deze systeem kan tot 40% energiebesparing brengen in vergelijking met klassieke pompsystemen en een vooraf ingestelde constante druk in de installatie. Deze varatoren zijn niet geschikt voor "Jet" pompen en industriële toepassingen.

Vigilec kasten

Elektrische kasten voor beveiliging en besturing van pompen. Verschillende kasten zijn beschibaar in funcitie van het gebruik of het installatie. De "Vigilec" kasten toestaan en goede bescherming van het pompmotor (Fase-uitvan beveiliging, onder- en overintensiteit beveiligingen...). De "Vigilec Sensor" is vooral geschikt vor hydrophoorgroepen of onderwaterpompen. De "Vigilec Drain" is voor het besturen van een dompelpomp of een drain installatie met één of twee pompen.

Systèmes de remplissage d'appoint

Elektrische kasten voor automatische aanvulling of bijvulling van een wachttank. Voorgemonteerd, conform aan de norm EN 1717. Werking met vlotter of sonde.

Link naar de cataloog: