Welkom bij Aubia

Gamma pompen

gamma pompen

Aubia heeft een groot gamma pompen voor regenwater, drukverhoging, waterputten, irrigatie, drainage van kelders, het opheffen van zuiver- en afvalwater of industrieël gebruik. Aubia verdeelt ook het werk WellPumps, Lowara en Flygt merken.

Gamma beregening

Gamma beregening

Aubia verdeelt in tussen al meer dan 25 jaar het Amerikaanse merk Hunter, een van de meest wereldwijd bekendste fabrikanten van sproeiers. Vandaag biedt Hunter een volledige gamma van sproeiers voor tuinen, parken en sportvelden.

Gamma zwembad

Gamma zwembad

Aubia heeft een breed gamma van zwembadpompen, gegalvaniseerd of in roestvrijstaal warmtepompen en filters. Aubia verdeelt ook het merk Sta-Rite en Waterco.

Gamma warmwaterpompen

Gamma warmwaterpompen

Aubia verdeelt warmwaterpompen van LOWARA die een uitgebreid gamma van warmwaterpompen voor klein huishoudelijk circulatiepomp gebruik tot grote circulatiepompen voor gebouwen industrieël gebruik.

Gamma humanitaire

Gamma humanitaire

Aubia beschikt over specifieke pompen, opslagtanks, flexibele opslagtanks voor transport, water tapstanden en toebehoren voor humanitaire steunaanvragen.

Technische dienst

Technische diensts

Aubia heeft een grote voorraad wisselstukken voor onze pompen. Wij beschikken over een interne en externe technische dienst, uitgerust met meerdere testbanken, een geautomatiseerde testbank voor pompen tot 37 kW 140 m3/h en 40 bar. Elke herstelde pomp is hydraulisch getest vooraleer afgeleverd.